top of page

Energia költségcsökkentés

Segítünk megtalálni a leghatékonyabb költség csökkentési megoldást

Épület energetikai költségcsökkentés

Részletes felmérés alapján meghatározzuk, hogy milyen módon érdemes a költségeket csökkenteni.

Market Analysis

Hőszigetelés

Általában a külső hőszigetelés a tökéletes megoldás, de erre nincs mindig lehetőség, ilyenkor a belső hőszigetelési megoldásokat lehet és kell választani, de itt sokkal körültekintőbbnek kell lenni, hogy minden tökéletes legyen.

Képernyőfotó 2022-10-09 - 16.20.49.png

Nyílászáró csere

Egy régi nyílászáró cseréje sokat segíthet a költségek csökkentésében, de cserébe oda kell figyelni a lakás páratartalmára, hőszigetelésére, nehogy rossz helyen csapódjon le a pára és elinduljon a penészesedés. Csapatunk, ezért körültekintően határozza meg az ideális nyíllásszárókat és azokhoz tartozó szellőztetést.

Image by Rob Wingate

Fűtő-hűtő klíma

Tudtad, hogy a H tarifával lehet minden olyan klímát használni, aminek a SCOP értéke (jósági foka) minimum 4-es fűtésre. Ezt pedig a legtöbb jóminőségű klíma tudja teljesíteni. Innentől már csak arra van szükség, hogy egy H tarifás villanyóra kerüljön fel. A folyamat amennyire egyszerűnek látszik, annyi buktatója lehet, ezért érdemes előbb a lehetőségeket megvizsálni és a megfelelőt kiválasztani a segítségünkkel.

Person Using AC Remote Control

Napelem rendszer

A napelem egy igazán jó találmány, már csak az a kérdés, hogy valóban megéri-e telepíteni az Ön házára. Mi segítünk kiszámolni, megtervezni és telepítjük is.

IMG-4039.jpg

Led világítás

A led világítással 90%-kal lehet csökkenteni a korábbi világítási költségeket és még van pár trükk, amivel még ezt is meg lehet felezni. Más szempontból, pedig nagyon fontos, hogy az megfelelő fényerőt és színhőmérsékletet biztosító ledet válasszuk, amitől jól érezzük magunkat.

Led Lamp
bottom of page